Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdek'te şarkı klibi çekildi

Erdek

Sevinç Arda'nın seslendirdiği şarkıda oyuncu Erol Tezeren de rol aldı

Sevinç Arda'nın seslendirdiği şarkıda oyuncu Erol Tezeren de rol aldı
Ses sanatçısı Sevinç Arda, Erdek'te, ikinci albümünde yer alacak olan Aşk Tanem” isimli şarkısının klibini çekti. Yıllardır İsviçre-Fransa-Almanya üçgeninde yaşayan ve hâlen yaşamını Almanya'da sürdüren Sevinç Arda, Erdek'in çeşitli mekanlarında çekilip, Yeşilçam'ın tanınmış karakter oyuncusu Erol Tezeren'in de rol aldığı klibiyle ilgili olarak şunları söyledi:   Bu klibi, İstanbul'dayken tanıştığım, sinemamızın değerli oyuncusu Erol Tezeren'in isteğiyle Erdek'te çekmeye karar verdim.  
Çok da iyi yapmışım. İlk kez geldiğim Erdek, çok şirin bir sahil kasabası. Erdek, ‘Aşk Tanem' isimli şarkımın içeriğine de son derece uygun. Yaklaşık bir hafta sonra çeşitli kanallarda izlenime girecek olan ‘Aşk Tanem' şarkımın ve klibinin ilgi göreceğine inanıyorum. Çok hareketli bir şarkı olan ‘Aşk Tanem'in, yaza damgasını vuracağını düşünüyorum.”
 Mersin doğumlu olup, 25 yıldır müziğin içinde olduğunu, birçok Türk ve yabancı hocadan Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve caz dersleri aldığını belirten Arda, Aşk Tanem”in beste, söz ve müziğini Güven Baran'ın hazırladığını, klibinde, Yeşilçam'ın dev karakter oyuncularından Erol Tezeren'in de oynamasının, kendisi için çok önemli bir onur olduğunu sözlerine ekledi.
Erol Tezeren de açıklamasında, Sevinç Arda'yı, Erdek'te ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Klipte ayrıca Erdek görüntülerinin de kullanılmasına paralel olarak çok sevdiğim ilçenin tanıtımına küçük bir katkı sağlamanın da mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı